over ons

 

Maarten Doorman is filosoof, criticus, dichter en essayist. Hij is bijzonder hoogleraar Journalistieke Kritiek van Kunst en Cultuur aan de Universiteit Amsterdam vanwege Stichting de Volkskrant en doceert cultuurfilosofie aan de Universiteit Maastricht. Recente boeken zijn Paralipomena opstellen over kunst, filosofie en literatuur (2007), Denkers in de grond. Een homerun langs 40 graven (met foto's van F. Beckmans, 2010) en Rousseau en ik. Over de erfzonde van de authenticiteit (2012)

www.maartendoorman.nl/

 

PJ Roggeband is beeldend woordkunstenaar en performer. Sinds 2002 houdt hij zich onvoorwaardelijk bezig met de 11 in het algemeen en met elfletterige trefwoorden in het bijzonder. 

Resultaten van deze opmerkelijke zoektocht waren onder andere te zien in het literaire blad Tirade, het Beeldinstituut van de Volkskrant en te horen in Music Hall (VPRO-radio) alsmede op menig festival als Wintertuin en Poetry International.

www.elfletterig.nl

 

Nils Mühlenbruch is vormgever en animatiekunstenaar. vanaf 2001 was hij actief met zijn performance act Drifter TV en produceerde samen met productiehuis Submarine de DVD 'Drifters from outerspace'. Als VJ was hij actief op diverse podia in binnen en buitenland. Zijn meest recente producties zijn: Bits and Pieces (2006), soaring through the starlight-(muziekvideo) voor KRAUSE (2010) en FIX ME UP van Drifter TV 2011. Tevens werkt hij in opdracht voor diverse opdrachtgevers waaronder: Sony music, ncrv,Vara, Vpro, MOJO & Lowlands festival.

www.drifter.tv